perjantai 8. syyskuuta 2017

Lisäravinteet ja vitamiinit joita käytän

Heippa taas!

On taas kulunut pitkä aika viimeisestä postauksesta. Kaikki aika on mennyt aika lailla opiskellessa terveystieteitä ja muun elämän parissa.

Yksi hyvä ystäväni suositteli kirjoittamaan päivitystä millaisia lisäravinteita ja erilaisia vitamiineja minulla on tällä hetkellä käytössä.

D-Vitamiini

Tässä on vitamiinien kuningas, joka on ollut minulla lähes päivittäisessä käytössä jo useamman vuoden (kesällä pieniä breikkejä ollut :D). Kumma kyllä, flunssat ja sairastelut ovat olleet hyvin vähäisessä roolissa tänä aikana. Tiedän ettei D-vitamiinille ja yhden ihmisen vähäiselle sairastelulle voi laittaa yhtäkuin-merkkiä, mutta minulle pääasia on se, että vastustuskykyni on loistokunnossa eikä ylimääräisiä tartuntatauteja tule.

D-vitamiinilla on tietysti lukuisia muitakin positiivisia vaikutuksia, joita en välttämättä tässä postauksessa sen enempää viitsi käsitellä. Säästetään se postaus myöhemmäksi! :)

Lue myös blogipostaus kuinka välttyä flunssalta!

Biotiini + Sinkki

Sinkki sekä biotiini on ollut viime aikoina minulla ahkerassa käytössä johtuen heikentyneestä ihon kunnosta. Uskomatonta että ihon terveys voi romahtaa lyhyessäkin aikavälissä melko paljon. Omalla kohdalla tunnustan paheeksi päivittäiset kuumat suihkut, jotka eivät liene ihon kunnolle erityisen terveellisiä.

Kuumat suihkut ovat kuitenkin vaihtuneet kylmäsuihkuihin! Samalla otin käyttöön biotiinin sekä sinkin, joilla on molemmilla ihon terveyteen liittyviä vaikutuksia (muiden terveyshyötyjen ohella!! :D)

Ihon kunto on viimeisen kahden kuukauden aikana parantunut taas hurjan paljon. Samalla myös kynsien ja hiusten kunto on parantuntut rutkasti!


Heraproteiini kuntosalitreenin jälkeen


Heraprotsku on pitkään ollut mun suosikkilisäravinteita. Se on paitsi myös äärimmäisen tutkittu, myös äärimmäisen halpa ja hyvin toimiva lisäravinne palautumisen kannalta. En ole itse mikään urheiluhullu tai kehonrakentaja, mutta olen havainnut palautumisessa merkittäviä muutoksia sen jälkeen kun otin heraproteiinin säännölliseen käyttöön!

En ala herastakaan tässä kohtaa enempää puhumaan. Teen näistä jokaisesta vaikka yksityiskohtaisemman artikkelin joissa käsittelen näiden terveyshyötyjä urheilevan ihmisen kannalta! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti