tiistai 24. helmikuuta 2015

Priorin kokemuksia – Hiukset uuteen kukoistukseen!

Priorin kokemuksia? Priorin kokemukseni rajoittuu nyt tähänastiseen kolmen viikon testaamiseen. Testissä oli mukana kolme ystävääni, jotka kärsivät vetäytyneestä hiusrajasta, päänahan hilseilystä ja kaljuuntumisesta. Aloitin testijaksoni viikon myöhemmin kuin ystäväni, joten heillä tulokset ovat mahdollisesti ”viikon edellä”. Käytimme tuotetta kapseleiden muodossa. Vaihtoehtoisesti tuotteesta on tarjolla Priorin Shampoo.



Testissä oleva tuote on siis Priorin Extra, joka lupaa tehostunutta hiusten kasvua samalla estäen niiden ohenemista. Kuulostaa paremmalta kuin hyvältä? Tulokset ovat sen mukaisia!

Priorin Extra sisältää biotiinia, L-kysteniiniä, hirssiuutetta ja pantoteenihappoa, joita yhdistää niiden hiuksia parantava vaikutus. Aikaisemmin markkinoilla ollut ”Priorin”-tuote, Priorin Extran edeltäjä, osoittautui suureksi menestykseksi. Nyt tämä uudempi versio on entistä tehokkaampi ja ”tiivistetympi”. Toisin sanoen, vaikka purkissa on nykyisin vähemmän kapseleita, ovat ne tehokkaampia kuin edeltäjänsä.
Tuotteen vaikuttavat ainesosat vaikuttavat hiusten lisäksi myös ihon ja kynsien terveyteen. Testiryhmässämme havaitsimme, että erään testaajan akneiho parantui jo kolmen viikon aikana hieman, vaikkei tuote mikään aknelääke edes ole. Myös muut testaajat havaitsivat esimerkiksi päänahan kuivumisen vähentyneen ja yleisesti ihon kunnon parantuneen. 

Kaikki neljä tuotetta testannutta havaitsi selviä vaikutuksia jo kolmen-neljän viikon käytön jälkeen. Jokainen havaitsi hiusten kasvun nopeutumista. Itselläni on hyvin lyhyet hiukset, ja leikkaan hiukseni säännöllisin välein kun hiukseni ovat tietyn pituiset. Priorinin käytön jälkeen tämä leikkausväli lyheni, sillä hiukseni kasvoivat nopeammin minun makuuni liian pitkiksi. Ainoa muuttunut tekijä on tämän tuotteen käyttöön otto, joten voidaan olettaa vaikutuksen takana olevan käytetty ravintolisä. Myös muut testaajat havaitsivat hiusten kasvun nopeutuneen. Osa havaitsi tämän selkeämmin, osa hieman varovaisemmin. Yhden testaajan kuivunut ja hilseilevä päänahka sai apua tuotteesta. Eräs testaaja havaitsi ”uutta” hiuskasvua vetäytyneen hiusrajan alueella jo kolmen viikon käytön jälkeen.

Loppukaneettina sanottakoon, että vaikka Priorin on hinnaltaan kohtuullisen kallis, on siitä ollut testaajille selkeästi hyötyä. Toisille hyödyn määrä oli vähäisempi kuin toisille. Lukuisilta keskustelupalstoilta löytyvistä keskusteluista havaitsee selkeästi, ettei tuote ole humpuukia. Joitakin kommentteja tuotteen toimimattomuudesta löytyy, mutta ymmärrettäköön se, että mikäli tuotteen sisältämien ainesosien määrä on luontaisesti jollakin ihmisellä riittävän suuri, ei niiden lisäsaannista välttämättä ole ollenkaan hyötyä.







http://www.apteekkituotteet.fi/WebRoot/Euran/Shops/Eura/MediaGallery/?tt=4132_12_194824_&r=%2Fepages%2FKaupat.sf%2Ffi_FI%2F%3FObjectPath%3D%2FShops%2FEura%2FProducts%2F2077097

Siirry tilaamaan Priorin Extra -tuote klikkaamalla tästä.

HUOM. Tuote on nyt tarjouksessa!

1 kommentti:

  1. Priorin kokemusta löytyy 6kk käytön verran. Uutta hiusta pukkaa kyllä tulemaan hyvää vauhtia. Huomasin ensimmäisen kuukauden jälkeen hiuskasvun nopeutuneen ja "uusia" hiuksiakin tuli! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos ei vielä tästä ole kokemusta, ja jos muut keinot on jo kokeiltu.

    VastaaPoista