keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Nutrilett kokemuksia - Tie terveyteen!


Nutrilett-kokemuksia

kokemuksia nutrilettista



Nutrilett on ehdottomasti tämän kevään kuumin nimi mitä tulee laihdutusta ja painonpudotusta tukeviin terveystuotteisiin.  Vastoin omia ennakkoluulojani ateriankorvikkeita ja laihdututtamista tukevia tuotteita kohtaan, olen testannut Nutrilett-tuotteita yli kahden kuukauden ajan.  Löysin kipinän Nutriletin testaamiseen lähipiiristäni, josta olen saanut hirvittävän suuren määrän positiivista palautetta ja suosituksia.

Kuten aiemmissa "testeissäni", olen laittanut kaksi ystävääni yhdessä minun kanssani kokeilemaan Nutraus-tuotteitta saadakseni monipuolisemman ja kattavamman analyysin tuotteista, sekä tietysti useamman henkilön ajatuksia em. tuotteista.

Mitä on Nutrilett / Nutraus

Nutrilett on ylivoimaisesti Pohjoismaiden suosituin ateriankorvikesarja. Nutrilett-tuotteet ovat olleen markkinoilla jo lähes 25 vuotta, joten tuotekehityksen ja satojen tuhansien käyttäjäkokemusten ansiosta tuotteet ovat erittäin tehokkaita! Nuttrilett on luotu vuonna 1989 norjalais-tanskalaisen lääkärin toimesta, minkä jälkeen Nutrilett on auttanut kymmeniä tuhansia asiakkaita ympäri maailmaa.

Yli 20 kliinistä tutkimusta osoittavat kiistattomasti Nutrilett-tuotteiden painonpudotusta tukevan terveysvaikutuksen. Nutrilett on erinomainen apu etenkin laihduttamista aloittaville ja se antaakin erinomaisen startin kohti terveellisempää elämää. Nutrilett on pohjoismaiden tutkituin painonpudotustuote.

Nutrilett-dieetti on monipuolinen ja terveellinen, ja se sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai muista taustoista riippumatta.


Nutrilett kokemuksia

Olen yleensä ollut todella epäröivä ateriankorvikkeita kohtaan. Myös tuotetta kokeilevat ystäväni olivat pienen houkuttelun tarpeessa, sillä nämä eivät millään meinanneet suostua kokeilemaan ateriankorvikkeita johtuen heidän ennakkoluuloistaan ateriankorvikkeita kohtaan :D. Ystäväni kuitenkin lopulta päätyivät kanssani testaamaan Nutrilett tuotteita, kokemukset olivat yllättävät!

Meillä kaikilla oli omat ennakkoluulomme Nutrilett-tuotteita kohtaan. Olimme aikaisemmin ajatelleet, ettei ateriankorvikkeista ole mihinkään, eikä niistä ole juuri mitään hyötyä painonpudotuksessa. Olimme väärässä. Voimme kaikki yhteen ääneen sanoa, että Nutrilett todellakin toimii. Testijaksomme kesti noin kahden kuukauden ajan, ja ensimmäiset selvät tulokset huomasimme jo ensimmäisen viikon aikana!

En tiedä johtuuko parempi vireystaso Nutrilett-tuotteista, vai onko kevään etenemisellä oma vaikutus vireystasoon, mutta oma vireys- ja pirteystaso muuttui kyllä huimasti tämän kahden kuukauden aikana. Painoni lähti ensimmäisen viikon aikana hyvään laskuun. Ylipainoa minulla ei kovinkaan paljoa ole, mutta siitä huolimatta minulta lähti 0,7kg painoa ensimmäisen viikon aikana. Olen muuten ihan sporttisessa kunnossa, ja voin sanoa että tämä painonpudotus vaikutti olevan  lähinnä rasvanpalamista.

Enemmän ylipainoa omaavilla ystävilläni painonpudotus starttasi n. 1kg pudotuksella! Meillä kaikilla painonpudotustahti hiukan hidastui testijakson edetessä, mikä on aivan luontevaa yleensäkin painoa pudottaessa kun poltettavan rasvan määrä vähenee.

Ystäväni kokemukset Nutrilettista voi kiteyttää heidän mukaansa yhteen sanaa: "Toimii!". Ystävieni painot tippuivat kahden kuukauden aikana 6,7 kiloa ja 6,4 kiloa. Voimme siis sanoa, että Nutrilett toimii! :)

Nutrilett edullisesti?

Nutrilett-tuotteita voit tilata edullisesti Hyvinvoinnin Tavaratalosta, joka on Suomen suosituimpia ja arvostetuimpia luontais- ja terveystuotteiden myyjiä.


Hyvinvoinnin tavaratalosta löydät Nutrilett-tuotteita todella edulliseen hintaan. Löydät myynnissä olevat tuotteet klikkaamalla tästä.


---


Onko sinulla kokemuksia Nutrilett:ista? Jaa kokemukset kommenttiosiossa!

2 kommenttia:

  1. Nutrilett toimii hyvin! Minulla on puolentoista vuoden kokemus nutrilettista ja painoni lähti nopeaan laskuun nutrilettin ja säännöllisen liikunnan avulla! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos haluaa räjähtävän startin painon pudotukseen! :)

    VastaaPoista